POPTÁVKA

Tel.: 517 375 292

EMAIL: mirror@mirror.cz

Euro dveře

Euro okna

Kastlová okna

Speciální výroba

Interiéry

Doplňkový sortiment

Příčky

Mirror > Euro dveře >Příčky

Pro optické rozdělení plochy skla se používá několik druhů příček, které tvoří konečný vzhled okna. Zvolit lze ze základních tří typů dle konstrukce a to:

Meziskelní příčky

Je z hliníkového materiálu a je povrchově upravována. Je vložena v meziprostoru uzavřeného dvojskla nebo trojskla. Existuje spousta šířek a barev těchto mřížek. Tyto příčky nemusíte nijak udržovat. V dnešní době se už moc nepoužívají.


Nalepovací příčky bez duplexu

Tato příčka je vyrobena z materiálu, ze kterého je vyrobeno okno, je povrchově upravena jako okno(lazurována) a nalepena na plochu skla. Hrany příčky jsou zasilikonovány.


Nalepovací příčky s duplexem

V případě zájmu lze do meziskelního prostoru vložit hliníkovou příčku (duplex), která se svým vzhledem podobá meziskelnímu rámečku. Tato hliníková ( plastová - chromatech ) příčka navodí optické doladění a dojem rozdělení skel. Minimální šířka příčky je 30mm.



Sklodělící příčky

Tato příčka je vložena již při samotné výrobě křídla eurookna. Tvoří pevnou část tohoto křídla a do vzniklého delění jsou vkládána jednotlivá skla. Tato příčka vyžaduje stejnou údržbu jako eurookno. Tyto příčky vyrábíme od šířky 54 mm. Z vnitřní strany má zasklívací lišty stejně jako křídlo.


Příčky lze vytvarovat dle přání zákazníka. Níže jsou ukázky zajímavých příček.




Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je

Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát - oddělení ADR
Štěpánská 15
120 00 Praha 2

Email: adr@coi.cz
Web:
adr.coi.cz


Vzorkovna a provozovna

Holubice 307

Tel.: 517 375 292

mirror@mirror.cz